ZELENINOVÉ SUBDŽÍ
![](https://kajabi-storefronts-production.kajabi-cdn.com/kajabi-storefronts-production/file-uploads/blogs/2147509048/images/7dcf1d-e803-8804-5e55-840e4edf8202_screen-shot-2020-05-02-at-10-56-31.png)
Další recept z babičkovského natáčení na Dlaskově statku. Jelikož je v tomto receptu spousta zimní zeleniny, scénáristka pořadu toto zeleninové subdží přejmenovala na zimní lečo. Ale subdží obecně je recept inspirovaný ájurvédou a užít v něm můžete nekonečně množství zeleniny dle sezóny a přitom postup je vždy skoro stejný. Podobný recept najdete zde. Určitě doporučuji vyzkoušet a zařadit do jídelníčku.
SUROVINY PRO 4 PORCE:
- ⅓ květáku
- ⅓ dýně
- ⅓ kapusty
- 3 brambory
- 3 cm zázvoru
- ½ čajové lžičky tmavého hořčičného semínka
- ½ čajové lžičky kmínu
- ½ čajové lžičky kurkumy
- ½ čajové lžičky černého mletého pepře
- 2 polévkové lžíce ghí
- sůl