OSMAŽENÉ LISTY ŠALVĚJE LÉKAŘSKÉ
![](https://kajabi-storefronts-production.kajabi-cdn.com/kajabi-storefronts-production/file-uploads/blogs/2147509048/images/bb1228a-eb8b-2a20-732c-4f07c75d1db_thmb-600-1200-73dac9b698d657082302972fb44908c0.jpg)
Málokdo zná šalvěj v této kulinářské úpravě, kdy vám obohatí každý pokrm. Vhodná na "ozdobení" krémových polévek, salátů i hlavních jídel. Takto jste si pravděpodobně na šalvěji ještě nepochutnali!
Jak na to?Listy šalvěje není nutné oplachovat a pokud ano, dobře je poté osušte. Na pánvičce rozpustíme lžíci ghí, položíme na něj lístky šalvěje a necháme je osmažit z obou stran do křupavé konzistence. Nechceme je přepálit a nechceme je mít nedodělané, chceme je mít tak akorát do křupava :)
![](https://www.katerinavari.cz/cache/img/thmb-600-1200-74ecb43f19b78715f671744616defd71.jpg)
![](https://www.katerinavari.cz/cache/img/thmb-600-1200-6baeac28863e96bb882a4b19c6418548.jpg)