Víkendový kurz vaření plný vynikajících jídel z indické a ájurvédské kuchyně prosycený vůní koření a protknutý jak jinak než moudrostí ájurvédy a jejím vhledem na vliv stravy a koření na lidské zdraví.
- Ukážeme si různé pokrmy, od těch jednoduchých ájurvédských, které jsou vhodné pro každý den.
- Až po ty "speciální" indické, kořeněné a speciálně vychucené – pro speciální příležitosti.
- Ukážu Vám, jak jednoduše upravovat zeleninu, abyste si jí mohli chutně a rychle vařit každý den.
- Ukáži vám práci s luštěninami, jak je vhodně a nenápadně zařazovat do běžných pokrmů dne.
- Naučím Vás dělat domácí čerstvý sýr panýr (protože není nic jednoduššího a chutnějšího než čerstvý domácí sýr 😋)
- Naučím Vás spoustu ájurvédských "léků", kterými zachráníte nevítané neduhy.
- Naučím Vás pracovat s koření a připravovat si vlastní kořenící směsi, zpracovávat si doma koření, aby bylo co nejčerstvější.
- Naučím Vás léčivé vlastnosti koření a jejich použití pro léčení běžných neduhů.
- Uděláme si spolu čapátí.
Termín:
8. – 9. března 2025
Cena: 3.800,- Kč
Zaplacením zálohy 1.200,- Kč si rezervujete své místo na kurzu. Doplatek 2.600,- Kč od Vás vyberu na místě, buď v hotovosti, nebo QR platbou.
V ceně kurzu je stravování po celou dobu trvání kurzu a tištěná skripta s recepty a teorií.
Ubytování je možné v místě konání kurzu za 200,- Kč / noc ve vlastním spacáku na matracích v meditační místnosti.